Musikere / Bands

ØNSKER DU AT SPILLE PÅ BLUE BRIDGE?

Musikere / bands

Spiller du rytmisk musik, er du måske en del af et band og har du (eller har du tidligere haft) tilknytning til Bjert/Stenderup området; så er det måske noget for dig at spille på Blue Bridge festivalen.

Vi søger historien i musikken og ønsker at præsenterer musikere/bands med en relation til lokalområdet og dets beboere, for på den måde at skabe en unik festivaloplevelse både for musikere og publikum. Vi søger et bredt udsnit af rytmisk musik, så der er musik til alle aldre.

Koncerterne varer typisk 45 – 60 min.

Vi sørger for professionelt lyd, lys og sceneforhold. Instrumenter til fri afbenyttelse. Så det er bare at møde op give den gas!

Alle de lokale musikere spiller gratis til fordel for festivalens formål. Der er mulighed for at få dækket eventuelle udgifter.

Som musiker til Blue Bridge får du fribillet til festivalen samt forplejning i forbindelse med din optræden.

Musikprogrammet til Blue Bridge 2018 er allerede på plads. Efter de tidligere festivaler har vi fået rigtigt mange henvendelser fra bands der ønsker at spille, og vi har allerede været nødt til at sætte adskillige bands på standby. Det er vi selvfølgelig rigtigt kede af, og omvendt er vi meget glade for alle henvendelserne, der bekræfter den mangfoldige og kreative musik der eksisterer på halvøen.

Vi regner med at Blue Bridge eksisterer i mange år, så vi opfordrer alle interesserede musikere og bands at skrive til musikchef Philip Holm-Hansen. Så vil i hører fra os snarest.

OM BLUE BRIDGE

Blue Bridge er en musikfestival der præsenterer Stenderuphalvøens musikalske kræfter.

Blue Bridge finder sted i Sdr. Bjert på engen bag Bjert Kirke den 18. august 2018 fra kl. 12:00 til 24:00

FOTOS FRA BLUE BRIDGE 2017

Besøg vores Facebook side

Blue Bridge på Facebook