Om Blue Bridge

OM BLUE BRIDGE

Stenderuphalvøen, med de to små byer Bjert og Stenderup, har i mange år været bosted for masser af kreative musikere og bands.
Vores ide med Blue Bridge er at samle de musikalske kræfter, der har eller har haft tilknytning til halvøen, og præsenterer musikerne på en stor festival.

Al musik har en historie. Det kreative kommer et sted fra. Inspirationen fra de personer og hændelser, som omgiver en musiker, skaber en del af kreativiteten.
Således har halvøen inspireret musikere i årtier og på Blue Bridge giver musikerne tilbage.
På den måde har musikerne et betydeligt personligt engagement i festivalen, hvilket skaber en unik synergieffekt mellem musikere/bands og publikum.

Vi håber på at Blue Bridge i sig selv kan være med til at inspirere fremadrettet. Festivalen kan sætte yderligere gang i den musikalske energi i området, bands kan blive skabt og ny musik opstå.
Specielt ønsker vi med fokus på børn og unge, at skabe et musikmiljø, der inspirerer til at dyrke musikken. Vi rigtigt stolte over, at vi allerede efter første festival har haft mulighed for at donere musikinstrumenter til Bjert skoles musiklokale. Vi ønsker at det bliver en del af en større proces, hvor musiklokalerne opgraderes til moderne, spændende musikmiljøer, der kan inspirere de mange børn og unge der bruger lokalerne. På den måde er vi med til at skabe øget interesse for musikken og dermed nye musikere.

Og således sluttes ringen når disse musikerne med tiden optræder til Blue Bridge og selv bliver en del af musikhistorien på halvøen.

Vi ønsker desuden at skabe en festival til glæde for hele områdets beboere. Musik er for alle og vi ønsker et musikprogram, der præsenterer rytmisk musik til alle aldersgrupper. Hermed er Blue Bridge med til indadtil at styrke sammenholdet og lokalmiljøet, og udadtil styrke halvøens identitet.

Blue Bridge er en almennyttig forening hvis overskud går til at støtte musiklivet på halvøen i henhold til foreningens vedtægter.

Vi rigtigt stolte over, at vi allerede efter de første 2 festivaler har haft mulighed for at donere musikinstrumenter til Bjert skoles musiklokale, samt områdets børnehaver

OM BLUE BRIDGE

Blue Bridge er en musikfestival der præsenterer Stenderuphalvøens musikalske kræfter.
Blue Bridge finder sted i Sdr. Bjert på engen bag Bjert Kirke den 18. august 2018 fra kl. 12:00 til 24:00

FOTOS FRA BLUE BRIDGE 2017

Besøg vores Facebook side

Blue Bridge på Facebook