Om Festivalen

Læs om baggrunden for festivalen

Musikprogrammet er en kombination af amatører og professionelle. Vi insisterer på denne variation med fokus på at overraske og inspirere publikum. Vi ønsker med festivalen at give en scene til uprøvede musikere (for eksempel nye gymnasiebands), der måske for første gang skal optræde for et større publikum og ønsker at dyrke den lokale relation fra Stenderuphalvøen og Kolding-området. Men vi ønsker også at præsenterer professionelle, spændende kunstnere, der kan inspirere publikum til at dyrke mere musik.

Blue Bridge giver 12 timers musik med alt lige fra lokale amatørbands og upcomings med ny original musik til verdensmusik og kendte kunstnere.

Barselona, Blue Bridge 2019.

Vi ønsker at inspirere børn til at lytte til og dyrke musik, og festivalen har gennem årene været gratis for børn under 16 år. Typisk har vi flere bands der er henvendt til børn/unge, og festivalpladsen er indrettet med faciliteter/børneområde, så børn og deres forældre kan føle sig velkomne.

Festivalen beskæftiger 150 - 170 helt uundværlige frivillige, og der hersker fortsat en helt særlig pionerånd blandt hjælperne, som giver en hånd med til år efter år.

Fremtidige Blue Bridge Festival datoer

  • 2024 - 17. august
  • 2025 - 16. august
  • 2026 - 15. august

Tag en tur på Blue Bridge festival i videoen


Blue Bridge sponsorer 2024
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!