Drori-Hansen Furniture

Der har været stille omkring Drori-Hansen Furniture både på scenen og i pladestudiet i over 20 år. Men de kom tilbage både live og i studiet da de i flere år forinden for egen fornøjelses skyld startede med at spille sammen og brygge på ny musik en fast dag i ugen.

Start
17.05.2024, kl. 20:00 - 22:00
Sted
Elskager
Pris(er)
245,- + gebyr
OBS

Koncerten er udendørskoncert

Kategori
Blue Bridge Events
Elskager
Gammel Bjert 42, 6091 Bjert

Billetsalg starter fredag d. 9. feb 2024, kl. 14:00

Der har ellers været stille omkring Drori-Hansen Furniture både på scenen og i pladestudiet i over 20 år. Men de kom tilbage både live og i studiet da de i flere år forinden for egen fornøjelses skyld spillede sammen en fast dag i ugen bare for at spille sammen og brygge på ny musik. Musikken mellem de to gamle venner mødes et sted, hvor soul, jazz, pop og funky vibes flyder sammen, nu i en ny, tilbagelænet og ganske refurnished udgave. På scenen i knitrende topform. På den nye singler som findes på dine foretrukne streamingtjenester venter dig endnu mere Drori Hansen Furniture.

De to venner, Erann David Drori (vokal) og Casper Hamilton Hansen (bas), der har kendt hinanden siden gymnasietiden, nyder at være tilbage sammen i øvelokalet såvel som på scenen og i studiet.

”Vi har været venner gennem alle årene, og havde egentlig lukket ned for bandet, men genopdagede pludselig, hvor sjovt vi havde det, når vi legede sammen musikalsk,” siger Erann DD og fortsætter:

”Det føles ikke som om der er gået 20 år. Legesygen er bevaret og vi har det virkelig sjovt sammen, når vi komponerer og indspiller. Og så elsker vi at spille numrene live med vores superfede band.”

Foruden de to frontfigurer består møblementet af en af landets ypperste pianister gennem 40 år og en levende legende på den danske jazzscene, Ben Besiakov. Den superorganiske, funky trommeslager, Anders Pedersen, som oprindelig spillede på albummet “For Their Friends”, og på guitar en af de absolut mest fremtrædende unge jazz/fusion stilskabere herhjemme, Pelle von Bülow.

Så glæd jer til en svedig funky aften med Drori-Hansen Furniture, der stadig har fuldstændig styr på hvor skabet skal stå!


Koncerten arrangeres i samarbejde med Jazz i Trekanten og med støtte fra Kulturpuljen i Region Syddanmark.


Blue Bridge sponsorer 2024
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!