Spillestedet "Bjert Gamle Brugs"

Blue Bridge har gennem årene haft tæt samarbejde med folkene bag "Bjert Gamle Brugs", og Blue Bridge har været med til at bygge spillestedet op.

Den store scene i venuet "Bjert Gamle Brugs" på ca 6 x 3 meter er udstyret med professionelt lyd- og lysanlæg. Der er plads til ca 80 siddende gæster og 150 stående gæster i koncertlokalet.

Spillestedet er hyggeligt og stemningen er afslappet og samtidigt opført i en rå stil, der matcher de gamle supermarkeds-lokaler og indbyder til intime og nære musikoplevelser.

"Bjert Gamle Brugs" huser desuden baren "Vinduet" med en lille scene med plads til 2-3 musikere samt et mad/vin/øl-marked.

Blue Bridge`s 3 koncert-udvalg laver året igennem forskellige typer koncerter i "Bjert Gamle Brugs": Koncerter med professionelle musikere/bands, koncerter med upcomings og lokale amatører, jam-aftener og meget mere.
"Bjert Gamle Brugs" afholder desuden selvstændigt masser af koncerter og events.

Koncerterne og forholdene omkring spillestedet er under stadig udvikling, og Blue Bridge understøtter en retning mod et mere og mere professionelt og udbygget venue. Og i takt med det; ønsket om afholdelse af koncerter med stadigt mere spændende og anerkendte musikere/bands.

Adresse:
Bjert Gamle Brugs
Vesterløkke 5
6091 Bjert
www.bjertgamlebrugs.dk


Kontakt: info@bjertgamlebrugs.dk

Blue Bridge sponsorer 2024
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!